Despre noi

Cine suntem

SC SMART EDUCATION ON SRL este o companie inregistrata in Romania avand sediul social str Pravat nr. 20, BL P9, AP 91,  Sector 6, București, Cod Poștal: 061567, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/1004/2018, avand Codul de identificare fiscala 38753251.

Succesul nostru sunt oamenii cu care lucram si cadrele didactice cu care colaboram de-a lungul anilor prin punerea pe primul plan a nevoilor lor.

Facilitati implementate

Cautam continuu solutii si dezvoltam/implementam mereu facilitati care sa vina in folosul clientului pentru a ajunge cat mai usor la rezultatul dorit.

- Notificari prin SMS: Clientii primesc SMS-uri cu starea comenzilor, livrarea lor, notele de transport pentru identificarea exacta a situatiei coletelor.
- Notificare eMail: Clientii primesc mail-uri cu informatii exacte despre starea comenzii.
- Timp exact de livrare: Se afiseaza in timp real pe pagina produsului timpul exact de livrarea a produsului in functie de momentul cand se face comanda si de metoda de livrare.
- Comanda online: Am redus comanda online la minimum de pasi necesari. Comenzile se preiau foarte rapid !

Dragi clienti, va multumim sincer pentru increderea dumneavoastra, punem mare pret pe acest lucru si vom incerca continuu sa fim mai buni.

Echipa www.junior-smart.ro