Politica de confidentialitate

Prelucrarea datelor personale

SC SMART EDUCATION ON SRL este o companie inregistrata in Romania avand sediul social str Pravat nr. 20, BL P9, AP 91,  Sector 6, București, Cod Poștal: 061567, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/1004/2018, avand Codul de identificare fiscala 38753251, este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 13421

DATELE PERSONALE PE CARE LE PRELUCRAM

Politica noastră personală de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră.

www.junior-smart.ro este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

     • Nume și prenume;

      • E-mail;

      • Număr de telefon;

      • Detalii de facturare și plată.

 

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

 

1. Comenzi www.junior-smart.ro

      • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate;

      • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă confirma comanda și pentru a vă informa despre stadiul comenzii dvs;

      • Număr de telefon – vă vom contacta dacă apar probleme la livrarea produselor dvs.;

      • Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate;

      • Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a vă emite factura.

 

2. Suport www.junior-smart.ro

      • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă identifica;

      • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastră pentru a vă rezolva problema;

      • Număr de telefon – vă vom contacta pentru a grăbi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi înregistrată pentru a documenta problema dvs și rezolvarea ei;

      • Detalii IP & sesiune pe www.junior-smart.ro – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea oferi serviciul de comunicare Chat și pentru a vă putea răspunde la întrebări aflând ce pagini ați vizitat în cadrul sesiunii pe www.junior-smart.ro.

 

 

3. Funcționarea site-ului www.junior-smart.ro 

      • Adresă IP – filtrarea și detectarea atacurilor din internet;

      • Informații cont www.junior-smart.ro – informațiile dvs vor fi păstrate în CRM-ul intern pentru a permite vânzătorilor noștri și site-ului www.junior-smart.ro să vă ofere o experiență personalizată.

 

Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal Newsletter www.junior-smart.ro:

      • Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a vă comunica într-un mod mai personal;

      • E-mail – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul.

 

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei SC SMART EDUCATION ON SRL (www.junior-smart.ro) situată în România.

 

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

mobilPay – furnizori servicii de plata online;

Google Analytics – furnizor analiza trafic site;

Fan Courier, Urgent Cargus, SameDay, - furnizori servicii de curierat.

 

Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.

 

Pentru comenzile de pe www.junior-smart.ro datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

 

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la contact@junior-smart.ro.

 

Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail contact@junior-smart.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

 

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro.